Σκότωσε το παιδί της με καυτό νερό
Ενώπιον της δικαιοσύνης και αντιμέτωπη με την κατακραυγή της κοινής γνώμης βρίσκεται μια 25χρονη από το Οχάιο των ΗΠΑ, με αφορμή τη δολοφονία του θετού παιδιού της.
Η Άνα Ρίτσι έκανε αυτό που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους. Σύμφωνα με το βρετανικό ITV, Έχοντας εκνευριστεί εξαιτίας της φασαρίας που έκανε ο μόλις 4 ετών, Όστιν Κούπερ, αποφάσισε να τον τιμωρήσει, ρίχνοντας στο κορμί του καυτό νερό και στη συνέχεια τον ανάγκασε να ξαπλώσει στο κρεβάτι του και να κοιμηθεί.
Όταν το επόμενο πρωί ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες, ο μικρός Όστιν ήταν ήδη νεκρός. Οι αμερικανικές Αρχές αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως δολοφονία από πρόθεση.
ΚΟΣΜΟΣ
«Τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων που ανακοίνωσε η Κούβα είναι "ανεπαρκή"», λέει ο Ρούμπιο
20:22
ΚΟΣΜΟΣ
«Η Ουκρανία μπορεί να προμηθεύσει με 1.000 drones τους συμμάχους της κατά του Ιράν», λέει ο Ζελένσκι
20:13
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Έχουμε κερδίσει τον πόλεμο εναντίον του Ιράν - Οι στόχοι παραμένουν ανεκπλήρωτοι»
20:00
ΚΟΣΜΟΣ
«Ναι, Μάικ, είμαι ζωντανός» - Οι ειρωνείες Νετανιάχου για τις φήμες περί θανάτου
19:51
ΚΟΣΜΟΣ