DNA του Αμπντεσλάμ στο διαμέρισμα που έκανε έφοδο η βελγική αστυνομία
Δαχτυλικά αποτυπώματα του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που καταζητείται για τις επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι, βρήκε η βελγική αστυνομία σε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με το reuters, ο Αμπντεσλάμ είναι το ένα από τα δύο άτομα που διέφυγαν της σύλληψης κατά την έφοδο των αρχών στο διαμέρισμα περιοχής των Βρυξελλών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, στην οποία σημειώθηκε και ανταλλαγή πυροβολισμών.
DNA που ανήκε στον φυγά, είχε ήδη βρεθεί από την Τρίτη στο διαμέρισμα, μετέδωσε σήμερα το βελγικό RTBF.
Στο βίντεο μιλούν στην Μαρία Καρχιλάκη άνθρωποι στο ελληνικό καφενείο του Μόλενμπεκ όπου συνήθιζε να πηγαίνει ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ. Όπως λένε όχι μόνο ήταν πελάτης, αλλά ενίοτε τους έκανε και θελήματα.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Code Like a Girl: Τα κορίτσια που γράφουν κώδικα και διαμορφώνουν τον ψηφιακό κόσμο του αύριο
13:41
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Ψηλά τα χέρια, σκίουρε!» – 10 από τις πιο αστείες φωτογραφίες ζώων του 2026
13:40
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: «Παγώνουν» πλειστηριασμοί, ασφαλιστικές υποχρεώσεις για τους πληγέντες- Αύριο οι ανακοινώσεις
13:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης
13:18
ΕΛΛΑΔΑ