ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη Χάρι - Μέγκαν: Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε τη σιωπή της

Συνέντευξη Χάρι - Μέγκαν: Η βασίλισσα Ελισάβετ έσπασε τη σιωπή της
AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η βασίλισσα Ελισάβετ «θλίβεται» για τα όσα βίωσαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, αναφέρεται στην πρώτη επίσημη αντίδραση εκ μέρους των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μετά τη συνέντευξη-«φωτιά» στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν και θα διερευνηθεί το ζήτημα που έθεσαν περί φυλετικών διακρίσεων.

«Ολόκληρη η οικογένεια θλίβεται μαθαίνοντας την πλήρη έκταση του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία αυτά χρόνια για τον Χάρι και την Μέγκαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ' ιδίαν» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας» καταλήγει το Μπάκγιχαμ.

Σε μια από τις πλέον σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο Χάρι και η Μέγκαν περιέγραψαν πώς κάποιος μέσα στο παλάτι τους εξέφρασε την ανησυχία του για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του αγέννητου τότε παιδιού τους, με την Όπρα Γουίνφρεϊ να διευκρινίζει αργότερα ότι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της ήταν παρόντες σε αυτή τη συζήτηση.

Ωστόσο, η άρνηση του ζεύγους να ονομάσει το βασιλικό μέλος κατά την πολύκροτη τηλεοπτική συνέντευξη αφήνει τα υπόλοιπα ανώτερα βασιλικά μέλη εκτεθειμένα.

Αποκαλύψεις από Μέγκαν και Χάρι: Στο παλάτι ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ