ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη Μέγκαν - Χίλαρι Κλίντον: «Αυτή η γυναίκα δεν ήθελε να σιωπήσει»

Συνέντευξη Μέγκαν - Χίλαρι Κλίντον: «Αυτή η γυναίκα δεν ήθελε να σιωπήσει»
Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μία ακόμη δημόσια προσωπικότητα που παίρνει θέση για τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη μεταχείριση του ζευγαριού από μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου και τις βρετανικές ταμπλόιντ.

«Τη βρήκα τόσο σπαραξικάρδια όταν την παρακολουθούσα [τη συνέντευξη]» είπε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας ότι ήταν «οδυνηρό» το γεγονός ότι η Μέγκαν Μαρκελ δεν έγινε δεκτή όχι μόνο από τη «μόνιμη γραφειοκρατία που περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια, αλλά και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η Χίλαρι Κλίντον αναφέρθηκε και στη δική της εμπειρία με τις βρετανικές ταμπλόιντ, όπως έχουν όλοι όσοι βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα, όπως τόνισε.

«Και η σκληρότητα τους στο να κυνηγούν τη Μέγκαν ήταν απλώς εξωφρενική, όπως και το γεγονός ότι δεν έλαβε περισσότερη υποστήριξη -ότι η αντίδραση ήταν: 'Ας το καλύψουμε και να προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη ή θα φύγει, απλώς ας αποφύγουμε τις φασαρίες'» ανέφερε.

«Λοιπόν, ξέρετε, αυτή η νεαρή γυναίκα δεν ήθελε να σιωπήσει. Ξέρετε, αυτό είναι το 2021 και ήθελε να ζήσει τη ζωή της, ήθελε να έχει πλήρη συμμετοχή και είχε κάθε δικαίωμα να ελπίζει για αυτό » πρόσθεσε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Χίλαρι Κλίντον τόνισε ότι ήταν «θλιβερό να βλέπει τους δύο να κάθονται εκεί για να περιγράψουν πόσο δύσκολο ήταν να γίνει η Μεγκαν Μαρκλ αποδεκτή, να ενσωματωθεί, όχι μόνο στη βασιλική οικογένεια όπως ανέφεραν, αλλά ακόμη πιο επώδυνα σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες, το αφήγημα των οποίων καθοδηγείται από ταμπλόιντ που ζουν στο παρελθόν».

Σε μια από τις πλέον σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο Χάρι και η Μέγκαν περιέγραψαν πώς κάποιος μέσα στο παλάτι τους εξέφρασε την ανησυχία του για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του αγέννητου τότε παιδιού τους, με την Όπρα Γουίνφρεϊ να διευκρινίζει αργότερα ότι ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της ήταν παρόντες σε αυτή τη συζήτηση.

Ωστόσο, η άρνηση του ζεύγους να ονομάσει το βασιλικό μέλος κατά την πολύκροτη τηλεοπτική συνέντευξη αφήνει τα υπόλοιπα ανώτερα βασιλικά μέλη εκτεθειμένα.

Αποκαλύψεις από Μέγκαν και Χάρι: Στο παλάτι ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματος του πρίγκιπα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ