Βίντεο με την στιγμή της συντριβής - Εξετάζονται τα αίτια
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή της συντριβής που κατέγραψαν το αεροσκάφος να πέφτει, δείχνει να έχει πιάσει φωτιά πριν την πρόσκρουση στο έδαφος.
To αεροσκάφος, τύπου Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai, που πραγματοποιούσε την πτήση από το Ντουμπάι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) προς το Ροστόφ της νότιας Ρωσίας συνετρίβη στις 02:30 (ώρα Ελλάδας) περίπου το πρωί του Σαββάτου, κατά την προσγείωση του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don .
Ανάμεσα στους 55 επιβαίνοντες και τα επτά μέλη του πληρώματος που σκοτώθηκαν, πηγές αναφέρουν ότι βρίσκονταν τέσσερα παιδιά.
Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, η συντριβή είναι πιθανόν να οφείλεται σε λάθος του πιλότου ή σε μηχανική βλάβη ως τις επικρατέστερες αιτίες του δυστυχήματος.
"Προς το παρόν, εξετάζουμε δύο κύριες θεωρίες για την συντριβή του αεροσκάφους, στο Ροστόφ ον Ντον: είτε λάθος του πιλότου σε συνδυασμό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, είτε κάποια μηχανική βλάβη", ανέφερε η Οξάνα Κοβρίζναγια, εκπρόσωπος της υπηρεσίας ερευνών της Ρωσίας, στο πρακτορείο Interfax.
Κομοτηνή: Νεκρός ο οδηγός ΙΧ που αναζητούνταν - Παρασύρθηκε από χείμαρρο (vids)
20:37
Ελλάδα - Ιταλία 15-8: Χάλκινη η Εθνική πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
20:28
ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ: Η πρόοδος στις ειρηνευτικές συνομιλίες για Ουκρανία θα κρίνει νέες κυρώσεις κατά Ρωσίας
20:20
Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονου από τις Σέρρες
20:12