ΚΟΣΜΟΣ

«Μη παραγωγικές» οι συζητήσεις Χάρι με τον πατέρα και τον αδελφό του μετά την πολύκροτη συνέντευξη

«Μη παραγωγικές» οι συζητήσεις Χάρι με τον πατέρα και τον αδελφό του μετά την πολύκροτη συνέντευξη
AP Photo/Alastair Grant, file

Αποκαλύψεις σχετικά με την επικοινωνία που είχε ο πρίγκιπας Χάρι με τον αδελφό του, Γουίλιαμ, και τον πατέρα του, Κάρολο, μετά την συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, έκανε φίλη του ζεύγους και συνπαρουσιάστρια της εκπομπής του CBS «This Morning».

Η Γκειλ Κινγκ αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Χάρι και τη Μέγκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο «για να δει πώς αισθάνονται».

«Ο Χάρι συνομίλησε με τον αδελφό του και με τον πατέρα του. Η φράση που μου μεταφέρθηκε ήταν ότι αυτές οι συζητήσεις δεν ήταν παραγωγικές. Χαίρονται ωστόσο που τουλάχιστον έγινε η αρχή μιας συζήτησης», είπε η Κινγκ στον «αέρα» της εκπομπής της.

Στην πρόσφατη πολυσυζητημένη συνέντευξη του ζεύγους ο Χάρι παραδέχτηκε ότι οι σχέσεις του με τους δύο άνδρες είχαν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό, αποκαλύπτοντας ότι σπάνια μιλούσε με τον αδελφό του ενώ με τον πατέρα του είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία.

Επίσης, η παρουσιάστρια παρουσίασε το ζευγάρι απογοητευμένο από την αντίδραση του Παλατιού μετά τη συνέντευξη.

«Νομίζω ότι εξακολουθεί να τους αναστατώνει το γεγονός ότι το παλάτι επαναλαμβάνει ότι θέλει να λύσει το ζήτημα ιδιωτικά… ωστόσο εκείνοι πιστεύουν ότι ψευδείς ιστορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα που είναι πολύ δυσφημιστικές για τη Μέγκαν».

Το παλάτι είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα ότι οι αιτιάσεις της Μέγκαν, ιδίως εκείνες για τις συζητήσεις που έγιναν σχετικά με χρώμα του αγέννητου τότε παιδιού τους, είναι «ανησυχητικές», αλλά το ζήτημα «θα αντιμετωπιστεί από την οικογένεια ιδιωτικά».

«Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμα με τη Μέγκαν αυτή τη στιγμή και νομίζω ότι είναι απογοητευτικό για αυτούς να βλέπουν να γίνεται μια φυλετική συζήτηση για τη βασιλική οικογένεια, όταν το μόνο που ήθελαν ήταν να παρέμβουν οι βασιλείς και να πουν στον Τύπο να σταματήσει με τις άδικες, ανακριβείς ψευδείς ιστορίες που σίγουρα έχουν μια φυλετική διάσταση», πρόσθεσε η Κινγκ.

Η παρουσιάστρια είπε επίσης ότι τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν θέλουν να «προχωρήσουν» και να δουν «θεραπεία σε αυτή την οικογένεια».

Prince Harry has had 'unproductive' conversations with William and Charles since Oprah interview, by Rob Picheta and Sharon Braithwaite, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ