Σπάει τα κοντέρ η Βρετανία: Πάνω από 700.000 εμβολιασμοί σε μία ημέρα
Ανανεώθηκε:
Κάθε προηγούμενο έσπασαν την Παρασκευή οι εμβολιασμοί στη Βρετανία, καθώς η χώρα προχώρησε σε 711.156 εμβολιασμούς μέσα σε ένα μόλις 24ωρο και ενώ στη χώρα το 50% του πληθυσμού έχει λάβει τουλάχιστον τη μία δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Αυτό σημαίνει ότι πλέον 26.853.407 εκατομμύρια Βρετανοί ενήλικες έχουν βάλει την πρώτη δόση του εμβολίου.
Ο υπουργός Υγείας της χώρας, Ματ Χάνκοκ χαρακτήρισε το ρεκόρ εμβολιασμών ως «εντυπωσιακό επίτευγμα».
Την είδηση χαιρέτισε και ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόρις Τζόνσον.
Συνολικά 2.132.551 Βρετανοί έχουν λάβει και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία που μεταδίδει το BBC.
Παρά τα εντυπωσιακά στοιχεία, η Βρετανία κατέγραψε χθες ακόμη 96 θανάτους ανθρώπων που τις τελευταίες 28 ημέρες της ζωής τους είχαν διαγνωστεί θετικοί μετά από covid test.
Διαβάστε επίσης:
Βρετανία: Τραυματισμοί αστυνομικών και συλλήψεις σε διαδήλωση κατά του lockdown
Κορωνοϊός: Οι μισοί Βρετανοί έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση - 660.000 εμβολιασμοί σε μια μέρα
Η μικρή πόλη της Ουαλίας που γεμίζει…Έλβις κάθε χρόνο και προσελκύει 40.000 επισκέπτες
15:21
Στην Τουρκία ο Ζελένσκι - Θα συναντηθεί με Ερντογάν και Οικουμενικό Πατριάρχη
15:10
Οι διάλογοι που «καίνε» την Παπακώστα - Έμμεση αναφορά του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις συνομιλίες
14:58
Μπουκώρος: «Καθήκον του βουλευτή η μεταφορά δίκαιων αιτημάτων των πολιτών - Συνείδηση καθαρή»
14:51