Ινδονησία: Τεράστια πυρκαγιά σε διυλιστήριο - Πέντε τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε διυλιστήριο στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία, έπειτα από έκρηξη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πιθανότατα οφειλόταν σε κεραυνό.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, όπως ανακοίνωσε η δημόσια επιχείρηση πετρελαίου και αερίου Ινδονησίας, Pertamina.
Η φωτιά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και περίπου 950 κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις εστίες τους. Οι τραυματίες είναι κάτοικοι, που έχουν υποστεί εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, κατά την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Republika, που επικαλείται την εταιρεία.
Εκατοντάδες οχήματα της πυροσβεστικής έχουν αναπτυχθεί στο διυλιστήριο και καταβάλλουν προσπάθεια να σβήσουν τις φλόγες.
Πετράλωνα: «Εάν χρειαστεί θα επιχειρούμε μέχρι το βράδυ» - Διασώστης Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου
17:26
ΕΛΓΑ: Καταβλήθηκαν 1,2 εκατ. ευρώ σε 441 δικαιούχους για τις ζημιές από πυρκαγιές του 2022
17:25
Δήμος Αθηναίων: Ανοίγει η Λέσχη Φιλίας Κάτω Πετραλώνων για την υποδοχή των πρώην ενοίκων
17:19
Χατζηδάκης: Ασφάλεια, ταχύτητα και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής με τις ψηφιακές συναλλαγές
17:09