Ινδονησία: Τεράστια πυρκαγιά σε διυλιστήριο - Πέντε τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε διυλιστήριο στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας, στην Ινδονησία, έπειτα από έκρηξη, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πιθανότατα οφειλόταν σε κεραυνό.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, όπως ανακοίνωσε η δημόσια επιχείρηση πετρελαίου και αερίου Ινδονησίας, Pertamina.
Η φωτιά έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και περίπου 950 κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις εστίες τους. Οι τραυματίες είναι κάτοικοι, που έχουν υποστεί εγκαύματα και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, κατά την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Republika, που επικαλείται την εταιρεία.
Εκατοντάδες οχήματα της πυροσβεστικής έχουν αναπτυχθεί στο διυλιστήριο και καταβάλλουν προσπάθεια να σβήσουν τις φλόγες.
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00