Βρυξελλες-Εκρήξεις: Πιθανόν νέοι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι, λέει ο Βέλγος ΥΠΕΞ
Συστάσεις στον κόσμο να μην κυκλοφορεί στο δρόμο στις Βρυξέλλες και να παραμείνει όπου βρίσκεται από τον υπουργό Εξωτερικών του Βελγίου Ντιντιέ Ρέιντερς.
Αυτή τη στιγμή το επίπεδο συναγερμού είναι στο μέγιστο επίπεδο 4, τα μέσα μαζική μεταφοράς δεν λειτουργούν, τα παιδιά στα σχολεία παραμένουν εκεί, ενώ οι εταιρίες και τα καταστήματα έχουν εντολή να κρατήσουν τους υπαλλήλους τους σε εσωτερικούς χόρους.
Την ίδια στιγμή διεξάγονται επιχειρήσεις της βελγικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. «Η απόλυτη προτεραιότητα είναι να φροντίσουμε τους τραυματίες που είναι αρκετοί» είπε ο υπουργός στη βελγική τηλεόραση.
Παράλληλα διευκρίνισε πως η άλλη προτεραιότητα είναι η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη «καθώς φοβόμαστε πως πιθανοί νέοι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι».
Διαβάστε ακόμα:
Εκρήξεις Βρυξέλλες: Τυφλά χτυπήματα στην πρωτεύουσα της Ε.Ε.
Εκρήξεις Βρυξέλλες:Αποκλειστικό βίντεο CNN Greece από το μετρό- συγκλονιστικές μαρτυρίες Ελλήνων
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 - Του απονεμήθηκε βραβείο ειρήνης (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09