Βρετανία: Εκκενώθηκε σταθμός τρένου στο Λονδίνο
Ανανεώθηκε:
Ο σταθμός Γέφυρα του Λονδίνου (London Bridge) στο κεντρικό Λονδίνο εκκενώθηκε καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε ένα συμβάν.
Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών δήλωσε ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σταθμό London Bridge μετά από αναφορές για ύποπτο αντικείμενο μέσα σε τρένο και πως ο σταθμός έκλεισε για προληπτικούς λόγους, ενόσω οι ειδικοί αξιολογούν το εν λόγω αντικείμενο.
Όπως ανέφερε η σιδηροδρομική εταιρία Southern στο Twitter, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε ένα συμβάν.
«Τα τρένα δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τη Γέφυρα του Λονδίνου καθώς εκκενώνεται ο σταθμός» προσθέτει.
«Τα τρένα που συνήθως εκτελούν δρομολόγια από και προς το London Bridge θα εκτραπούν και θα χρησιμοποιούν το London Victoria όπου είναι δυνατόν. Ορισμένα τρένα θα ακυρωθούν επίσης», αναφέρει σε συνέχεια η εταιρεία και ενημερώνει τους επιβάτες πως εάν θέλουν να ταξιδέψουν προς ή από την περιοχή London Bridge, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια εναλλακτική διαδρομή.
Τραγωδία στο Περού: Δέκα φοιτητές νεκροί από φωτιά σε εστιατόριο - Έκαναν πάρτι γενεθλίων (pic)
20:48
Κακοκαιρία Byron: Οι 260 τόνοι νερού ανά στρέμμα και οι περιοχές που απειλούνται τις επόμενες ώρες
20:39
Σρι Λάνκα: Περισσότερους από 600 νεκρούς άφησε πίσω του ο κυκλώνας Ντίτβα (pics)
20:30
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κηρύξει η Λιθουανία για τα αερόστατα από τη Λευκορωσία
20:23