ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός τέλος στο Λονδίνο μετά την εκκένωση του σταθμού London Bridge

Συναγερμός τέλος στο Λονδίνο μετά την εκκένωση του σταθμού London Bridge
O σταθμός London Bridge σε φωτογραφία αρχείου AP Photo/Alberto Pezzali

Ο πολυσύχναστος σταθμός London Bridge στο κεντρικό Λονδίνο άνοιξε και πάλι το απόγευμα μετά την εκκένωσή του περίπου δύο ώρες νωρίτερα, έπειτα από πληροφορίες για ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα σε συρμό.

Η αστυνομία κλήθηκε στον σταθμό στις 12:33 ώρα Γκρίνουιτς έπειτα από πληροφορίες για ένα ύποπτο αντικείμενο μέσα σε τρένο, ανέφερε στο Reuters εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών.

Ο σταθμός έκλεισε για προληπτικούς λόγους ενόσω ειδικοί αξιωματικοί αξιολογούσαν το αντικείμενο.

Οι σιδηροδρομικές εταιρίες Southern και Southeastern ανέφεραν στο Twitter ότι τα τρένα δεν σταματούσαν στον σταθμό, έναν από τους πιο πολυσύχναστους στο Λονδίνο.

«Τα τρένα δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τη Γέφυρα του Λονδίνου καθώς εκκενώνεται ο σταθμός» προσθέτει.

«Τα τρένα που συνήθως εκτελούν δρομολόγια από και προς το London Bridge θα εκτραπούν και θα χρησιμοποιούν το London Victoria όπου είναι δυνατόν. Ορισμένα τρένα θα ακυρωθούν επίσης», αναφέρει σε συνέχεια η εταιρεία και ενημερώνει τους επιβάτες πως εάν θέλουν να ταξιδέψουν προς ή από την περιοχή London Bridge, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μια εναλλακτική διαδρομή.

Εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας μεταφορών δήλωσε ότι η αστυνομία κλήθηκε στο σταθμό London Bridge μετά από αναφορές για ύποπτο αντικείμενο μέσα σε τρένο και πως ο σταθμός έκλεισε για προληπτικούς λόγους, ενόσω οι ειδικοί αξιολογούν το εν λόγω αντικείμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ