Βρυξελλες-Εκρήξεις: Συνεχίζεται το θρίλερ για το βομβιστή με το καπέλο-Νέες πληροφορίες
Νέο θρίλερ με τους δράστες του μακελειού στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Σύμφωνα με την βελγική «De Standaard» - που επικαλείται πηγές που δεν κατονομάζει- o δεύτερος νεκρός βομβιστής αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο Νατζίμ Λαχράουι.
Αν ισχύει αυτό, ο δεύτερος καμικάζι αυτοκτονίας που πυροδότησε στο αεροδρόμιο τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος φέρεται να είναι ο Νατζίμ Λαχράουι. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται από αστυνομικές πηγές το Γαλλικό πρακτορείο ο Λαχράρουι δεν είναι ο άντρας με το καπέλο που εμφανίζεται στην φωτογραφία του κλειστού κυκλώματος του αεροδρομίου, αλλα εκείνος στα αριστερά. Ο άντρας με το καπέλο ακόμα αναζητείται.
O συγκεκριμένος άντρας καταζητείται από το 2013 και θεωρείται πως είχε μεγάλη συμμετοχή στις επιθέσεις του Παρισιού τον Νοέμβριο του 2015. Mάλιστα θεωρείται ειδικός στην κατασκευή βομβών.
Δήμας: «Άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών στην Κυψέλη» – Τι είπε για το κυκλοφοριακό
11:37
Αλλάζει αύριο ο καιρός, έρχονται καταιγίδες: Πού θα βρέχει έως την Τετάρτη-Πότε επηρεάζεται η Αττική
11:36
Axios: Iρανικά σχέδια για δολοφονίες Αμερικανών αξιωματούχων - Σε επιφυλακή οι πρεσβείες των ΗΠΑ
11:19
Από το βουνό, στη θάλασσα: Γιώργος Τσιάνος, ο άνθρωπος πίσω από το «Amphibian»
11:12