ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους κήρυξαν οι Anonymous

Πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους κήρυξαν οι Anonymous
REUTERS/Stringer

Οι Anonymous κηρύσσουν πόλεμο κατά του Ισλαμικού κράτους, για ακόμη μια φορά, με αφορμή τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Χτες ανέβασαν ένα βίντεο στο Youtube προειδοποιώντας τους τρομοκράτες ότι ο κυβερνητικός πόλεμος εναντίον τους θα συνεχιστεί. Υπόσχονται να συνεχίσουν να χακάρουν τις ιστοσελίδες τους, να κλείνουν λογαριασμούς τους στο Twitter και να κλέβουν τα bitcoins τους.

"Η ελευθερία μας δέχεται επίθεση για ακόμα μια φορά. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συνεχιστεί. Ο αγώνας μας κατά της τρομοκρατίας ξεκίνησε τον Νοέμβριο, με τις επιθέσεις στο Παρίσι και έχουμε ήδη 'ρίξει', χιλιάδες λογαριασμούς στο twitter, που συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, έχουμε κλέψει χρήματα από τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς τους, όμως δεν θα σταματήσουμε τη δράση μας όσο συνεχίζονται οι επιθέσεις της ομάδας στον κόσμο" διαμηνύει ο ομιλητής.

"Θα σας βρούμε, και θα σας χτυπήσουμε, όπου και αν βρίσκεστε. Είμαστε περισσότεροι από όσοι μπορείτε να φανταστείτε. Δεν περιμένουμε και δεν συγχωρούμε. Περιμένετε μας", καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ