Ισπανία: Πωλούσε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικού covid-19 σε ταξιδιώτες
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη στην Ισπανία υπάλληλος φαρμακείου, ο οποίος πωλούσε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικού τεστ Covid-19 προκειμένου οι «πελάτες» του να μπορούν να ταξιδεύουν στο Μαρόκο.
Ο 24χρονος, ο οποίος συνελήφθη στο Ελ Εχίδο, στη νότια Ισπανία, χρέωνε Μαροκινούς 130 ευρώ για κάθε πλαστό πιστοποιητικό, το οποίο τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους από την Ισπανία, σύμφωνα με τις αρχές.
Επιπλέο, όπως έγινε γνωστό, είχε και δεύτερη απασχόληση, καθώς διατηρούσε το δικό του ταξιδιωτικό γραφείο και πωλούσε αεροπορικά εισιτήρια.
Η ισπανική αστυνομία ανέφερε πως ανακάλυψε επτά κουτιά, που περιείχαν πλαστά πιστοποιητικά τεστ PCR και ότι η έρευνα συνεχίζεται.
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
ΧΡΗΜΑ