Ισπανία: Bίαια επεισόδια σε αγώνα στη Σεβίλλη - 15 τραυματίες
Εικόνες χάους ακολούθησαν μετά από ένα παιχνίδι του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ανδαλουσίας, ανάμεσα στη Βιγιαβέρντε ντελ Ρίο και την Ολιβαρένσε στη Σεβίλλη.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το τρίτο τους γκολ μπροστά στους φανατικούς οπαδούς των γηπεδούχων. Στο γήπεδο βρίσκονταν φίλαθλοι και ίσως παραπάνω από το 50% της χωρητικότητας, όπως προβλεπόταν.
Αυτό που ακολούθησε ήταν σκηνές χάους. Οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, με πέτρες, καρέκλες και ό,τι άλλο μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως… πολεμοφόδια.
Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν 15 τραυματίες από αυτά τα επεισόδια, ενώ η αποστολή της Ολιβαρένσε καθυστέρησε πολύ να αποχωρήσει από το γήπεδο.
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Ρούτε - Τραμπ σήμερα στην Ουάσινγκτον - Στόχος η αποκλιμάκωση στις σχέσεις ΝΑΤΟ-ΗΠΑ
09:48
ΕΛΛΑΔΑ
Δωρεάν συγγράμματα για τους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών - Εντάσσονται στον «Εύδοξο»
09:46
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το Peaq είναι το νέο, μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Skoda
09:40
ΚΟΣΜΟΣ
Τα πολεμικά πλοία της Βόρειας Κορέας εξοπλίζονται με πυρηνικά όπλα
09:38
ΚΟΣΜΟΣ