Μέγκαν Μαρκλ: Εκδίδει το πρώτο της παιδικό βιβλίο - Πότε θα κυκλοφορήσει
Ανανεώθηκε:
Η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ, κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο για παιδιά, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του γιου τους, του Άρτσι.
Ο εκδοτικός οίκος «Random House Children’s Books» ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, ότι το βιβλίο της Μέγκαν με τίτλο «The Bench» θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου.
Την εικονογράφηση ανέλαβε ο βραβευμένος Κρίστιαν Ρόμπινσον, ενώ η Μέγκαν θα χαρίσει τη φωνή της στην ηχητική έκδοση του βιβλίου, το οποίο εξερευνά το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ πατέρα και γιου μέσα από τα μάτια μιας μητέρας.
Το βιβλίο παρουσιάζει μια διαφορετική ομάδα πατεράδων, γιων και στιγμών που μοιράζονται, σύμφωνα με τον εκδοτικό οικό.
«Το The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον σύζυγό μου την ημέρα του πατέρα και τον επόμενο μήνα γεννήθηκε ο Αρτσι», γράφει η Μέγκαν Μαρκλ σε ανακοίνωσή της.
«Αυτό το ποίημα έγινε ιστορία. Ο Κρίστιαν (σ.σ. Κρίστιαν Ρόμπινσον), το έντυσε με όμορφες και αιθέριες εικόνες ακουαρέλας που συλλαμβάνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου που αφορά όλα τα κοινωνικά στρώματα», συμπληρώνει.
«Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερη για εμένα και ο Κρίστιαν και εγώ εργαζόμασταν στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό μέσω ενός φακού χωρίς αποκλεισμούς. Ελπίζω ότι το The Bench θα αντηχήσει σε κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα της σύνθεσης, όσο και σε μένα», καταλήγει η δούκισσα του Σάσεξ.

Έξι Σαυδαραβικά δεξαμενόπλοια έκαναν αναστροφή στον Κόλπο του Άντεν
18:13
Ρωσία: Έξι νεκροί και 40 τραυματίες από πλήγμα ουκρανικού drone σε παραλία
18:02
Κλείνει η Ολυμπία Οδός στο ρεύμα προς Πύργο λόγω της φωτιάς στο Τραγανό
17:51
Ισπανία: Χιλιάδες μετανάστες παραμένουν στη Θέουτα - Περίπου 69.500 επέστρεψαν στο Μαρόκο
17:41