Αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Παρίσι - Συνελήφθη ένας ύποπτος
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας «απέτρεψαν μια (νέα) σχεδιασμένη επίθεση στη Γαλλία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ (Bernard Cazeneuve) αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (24/3), επιβεβαιώνοντας ότι έχει γίνει σύλληψη ενός υπόπτου.
Οι δηλώσεις έγινε όσο βρίσκονταν σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας αντιτρομοκρατική επιχείρηση, που είχε ξεκινήσει από το απόγευμα στο Αρζαντέιγ (Argenteuil), προάστιο του Παρισιού
«Δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία που συνδέουν αυτό το σχέδιο με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες», είπε ο υπουργός σε δηλώσεις του.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Skynews, ο ύποπτος «σχεδίαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα». Μάλιστα, η μεγάλη επίθεση βρισκόταν στην τελική φάση του σχεδιασμού, όπως τόνισε ο Καζνέβ στις δηλώσεις του.
SPONSORED
Το κυνήγι της αυτοδυναμίας οι… αυτο-αδυναμίες και ο Τσίπρας ως πρώτος των δεύτερων
22:58
Έκρηξη κοντά στο στρατηγικής σημασίας νησί Χαργκ - «Χτύπημα» του Ιράν σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν
22:45
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21