Αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Παρίσι - Συνελήφθη ένας ύποπτος
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας «απέτρεψαν μια (νέα) σχεδιασμένη επίθεση στη Γαλλία», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ (Bernard Cazeneuve) αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (24/3), επιβεβαιώνοντας ότι έχει γίνει σύλληψη ενός υπόπτου.
Οι δηλώσεις έγινε όσο βρίσκονταν σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας αντιτρομοκρατική επιχείρηση, που είχε ξεκινήσει από το απόγευμα στο Αρζαντέιγ (Argenteuil), προάστιο του Παρισιού
«Δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα στοιχεία που συνδέουν αυτό το σχέδιο με τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες», είπε ο υπουργός σε δηλώσεις του.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Skynews, ο ύποπτος «σχεδίαζε νέο τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα». Μάλιστα, η μεγάλη επίθεση βρισκόταν στην τελική φάση του σχεδιασμού, όπως τόνισε ο Καζνέβ στις δηλώσεις του.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης απο τα Άνω Πατήσια
19:42
Μυστηριώδης τάφος με γλυπτό κουκουβάγιας αποκαλύπτει το βάθος του προκολομβιανού Μεξικού
19:37
ΚΚΕ για Συνταγματική αναθεώρηση: Ο πρωθυπουργός επιδιώκει την κατοχύρωση αντιδραστικών τομών
19:31
ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ: Περισσότεροι από 6.500 πολίτες ξεκίνησαν τη δωρεάν θεραπεία κατά της παχυσαρκίας
19:23