ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε τον γιατρό του και μετά αυτοκτόνησε

Σκότωσε τον γιατρό του και μετά αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές ασθενής πυροβόλησε και σκότωσε τον γιατρό του στην Νέα Ορλεάνη και λίγο αργότερα αυτοκτόνησε μέσα σε ένα εστιατόριο fast food.

Η αστυνομία λέει ότι ο Δρ. Elbert Goodier, ηλικίας 75 ετών, πέθανε μετά από το μοιραίο τραύμα που δέχθηκε αφού πυροβολήθηκε από ασθενή που θεράπευε ο ίδιος στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο του ανατολικού Τζέφερσον.

Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη, ο οποίος ονομάζεται John P. Thomas και είναι 73 ετών. Αφού πυροβόλησε τον γιατρό του, η αστυνομία λέει ότι ο Thomas κατευθύνθηκε στο κοντινότερο εστιατόριο που υπήρχε κοντά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, όταν ένας αξιωματικός πλησίασε την είσοδο του εστιατορίου, ο δράστης γύρισε το όπλο του προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, δεν υπήρχε κίνητρο για την δολοφονία καθώς ο Thomas ήταν απλός ασθενής του Δρ. Goodier, ενός πολύ γνωστού ουρολόγου.

Το γραφείο του αστυνομικού τμήματος επίσης δήλωσε ότι ο Thomas είχε «καθαρό» ποινικό μητρώο, ωστόσο έπασχε από άγνωστη ψυχική διαταραχή.

Τέλος σε μία δημοσίευση που έκανε στο Facebook ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του νοσοκομείου, Mark Peters, έγραψε ότι η δολοφονία ήταν μία τραγική απώλεια και ότι «ο Δρ. Goodier ήταν σεβαστός και αγαπητός από όλους όσους είχαν την τιμή να τον γνωρίζουν».

Police: Doctor shot and killed in hospital office, patient then commits suicide

By, Andreas Preuss

ΔΗΜΟΦΙΛΗ