Επικοινωνία Μπλίνκεν με Αμπάς: Ζήτησε να σταματήσουν οι εκτοξεύσεις ρουκετών εναντίον του Ισραήλ
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας) ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ζήτησε από τον Παλαιστίνιο πρόεδρο να τερματιστούν οι εκτοξεύσεις ρουκετών από τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον του Ισραήλ.
«Μίλησα με τον πρόεδρο (σ.σ. της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ) Αμπάς για την κατάσταση που εκτυλίσσεται στην Ιερουσαλήμ, στη Δυτική Όχθη και στη Γάζα. Εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες ζωών. Υπογράμμισα πως είναι ανάγκη να τερματιστούν οι επιθέσεις με ρουκέτες και να αποκλιμακωθούν οι εντάσεις», ανέφερε ο επικεφαλής της διπλωματίας των ΗΠΑ μέσω Twitter.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
CULTURE
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
ΚΟΣΜΟΣ
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27
ΕΛΛΑΔΑ
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21
ΚΟΣΜΟΣ