Ιταλία: Εξιτήριο για τον Μπερλουσκόνι μετά από νοσηλεία για επιπλοκές του κορωνοϊού
Ανανεώθηκε:
Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.
Ο Μπερλουσκόνι είχε εισαχθεί στο Σαν Ραφαέλε στις 11 Μαΐου λόγω επιπλοκών, οι οποίες συνδέονται με την προσβολή του από κορωνοϊό πριν έξι μήνες.
Ιταλικά μέσα ενημέρωσης έκαναν επίσης τις τελευταίες ημέρες αναφορά και σε καρδιολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει ο 84χρονος μεγιστάνας και πρώην πρωθυπουργός.
Αυτή την φορά, ο Μπερλουσκόνι δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.
Στελέχη της ιδιωτικής κλινικής δήλωσαν, πάντως, ότι ο Μπερλουσκόνι έχει ανακτήσει τις δυνάμεις του και «είναι σίγουρα σε φόρμα».
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις στο Ιράν - Διαδηλωτές κατέλαβαν πόλεις, έκαψαν κυβερνητικά κτήρια (pics&vids)
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ»: Από τα μπλόκα στο διάλογο: Τι θα διαπραγματευτεί το Μαξίμου με τους αγρότες
07:09
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Συννεφιά, τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00
ΚΟΣΜΟΣ
Πράκτορες της Υπηρεσίας Μετανάστευσης πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ (pics&vids)
07:00
ΕΛΛΑΔΑ