Κορωνοϊός: «Μαύρο» ορόσημο 300.000 θανάτων στην Ινδία - Ψάχνουν τη λύση σε «μαντζούνια» οι φτωχοί
Ανανεώθηκε:
Το ορόσημο των 300.000 θανάτων εξαιτίας της COVID-19 ξεπεράστηκε σήμερα Δευτέρα στην Ινδία καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 4.454 ασθενείς, με τον απολογισμό της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει ως εδώ τους 303.720 νεκρούς.
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 222.315 κρούσματα του SARS-CoV-2, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον ιό να φθάνει τους 26,75 εκατ., πάντα κατά τα επίσημα δεδομένα.
Η Ινδία, που πλήττεται από δεύτερο κύμα της πανδημίας, χαρακτηρίζεται η χειρότερη εστία το τρέχον διάστημα. Το γιγαντιαίο κράτος της Ασίας καταγράφει σε απόλυτα μεγέθη τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό της πανδημίας στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ και τη Βραζιλία, και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ.
Χιλιάδες άνθρωποι στην Ινδία παραβιάζοντας τα μέτρα περιορισμού του κορωνοϊού σπεύδουν στο χωριό Κρισναπάνταμ για να λάβουν μια δωρεάν δόση ενός «θαυματουργού φαρμάκου» που ανέπτυξε ένας Αγιουρβέδας.
Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο ο οποίος ισχυρίζεται πως το φάρμακο που έφτιαξε είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία της COVID-19. Ωστόσο, δεν υφίσταται κανένα επιστημονικό στοιχείο που να αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά του.
SPONSORED
CNNi: Το Ισραήλ έστειλε στρατεύματα στο Αζερμπαϊτζάν κατά τη διάρκεια του πολέμου με το Ιράν
16:30
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00