Ρωσία: Σοκαριστικές οι κατηγορίες της Δύσης κατά της Λευκορωσίας
Η Ρωσία χαρακτήρισε «σοκαριστικές» τις κατηγορίες της Δύσης εναντίον της Λευκορωσίας, μετά την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair στο Μινσκ όπου συνελήφθη αντιφρονών δημοσιογράφος.
«Είναι σοκαριστικό που η Δύση χαρακτηρίζει ‘σοκαριστικό’ το περιστατικό στον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας», σχολίασε σήμερα στο Facebook η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα, καταγγέλλοντας ότι στο παρελθόν δυτικές χώρες έχουν επιδοθεί «σε απαγωγές, αναγκαστικές προσγειώσεις αεροσκαφών και παράνομες συλλήψεις».
«Είτε θα πρέπει να θεωρούν τα πάντα σοκαριστικά: από την αναγκαστική προσγείωση το αεροπλάνου του προέδρου της Βολιβίας στην Αυστρία έπειτα από αίτημα των ΗΠΑ, ως την αναγκαστική προσγείωση λευκορωσικού αεροσκάφους που μετέφερε ακτιβιστές κατά των κινητοποιήσεων στην πλατεία Μαϊντάν στην Ουκρανία μόλις 11 λεπτά μετά την απογείωσή του. Είτε δεν θα πρέπει να σοκάρονται από αντίστοιχες συμπεριφορές άλλων», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.
SPONSORED
Εύβοια: Σε ετοιμότητα για καταγραφή ζημιών από τους σεισμούς - Περιπολίες από την Πυροσβεστική
14:28
Βίντεο από τους σεισμούς στην Εύβοια: Η στιγμή της ισχυρής δόνησης των 5,2 Ρίχτερ
14:23
Αυτά είναι ευρήματα από τα 2 σπίτια του 37χρονου Παλαιστίνιου σε Κρήτη, Πατήσια - Δείτε φωτογραφίες
14:07
Εύβοια: «Από περιοχή που έχει δώσει μέχρι 5,5 Ρίχτερ» - Τι λένε οι σεισμολόγοι για την τριπλή δόνηση
13:55