ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: 5χρονος βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη - Η μητέρα διέφυγε της χώρας, ο πατέρας συνελήφθη

Κύπρος: 5χρονος βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη - Η μητέρα διέφυγε της χώρας, ο πατέρας συνελήφθη
AP Photo

Ένα 5χρονο παιδί στην Κύπρο βρέθηκε θετικό σε κοκαΐνη, με τη μητέρα να διαφεύγει από τη χώρα μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά μετά την καταγγελία στην αστυνομία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε πως η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία τη Δευτέρα και μετά από έρευνα για εντοπισμό και της μητέρας του ανήλικου διαπιστώθηκε εγκατέλειψε την προηγούμενη μέρα-την Κυριακή- την Κυπριακή Δημοκρατία.

Πρόσθεσε πως, οι έρευνες συνεχίζονται με στόχο να εντοπιστεί η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα τα γεγονότα, στις 21 Μαΐου, ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από χημείο της Λεμεσού, όπως γίνουν σχετικές αναλύσεις στα ανήλικα παιδιά τους, όπου και εντοπίστηκε κοκαΐνη στον οργανισμό του ενός παιδιού. Το χημείο προέτρεψε τους γονείς να προβούν σε καταγγελία στην αστυνομία, πράγμα που δεν έπραξαν, σύμφωνα με το sigmalive.

Μετά από σχετική πληροφορία που δόθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού, ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ εναντίον της μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται, αφού εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά.

Εναντίον 45χρονου εξετάζεται υπόθεση κατοχής, χρήσης και προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α’ και κακομεταχείρισης παιδιού κάτω των 16 χρόνων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ, ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσό έθεσε για δύο μέρες υπό κράτηση τον 45χρονο πατέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ