Τρεις ρουκέτες εκτόξευσαν Ταλιμπάν στην αφγανική βουλή
Μαχητές Ταλιμπάν έπληξαν με ρουκέτες την Βουλή του Αφγανιστάν σήμερα, την ώρα που ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών και ο υπουργός Εσωτερικών ετοιμάζονταν για ομιλία, ενώπιον των βουλευτών.
Οι βουλευτές γνωστοποίησαν πως κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, Ζαμπιχουλά Μουτζαχίντ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση λέγοντας πως υπήρξαν θύματα.
Συχνά οι Ταλιμπάν αναλαμβάνουν την ευθύνη για επιθέσεις και όπως είναι γνωστό, υπερβάλλουν για τους αριθμούς των θυμάτων.
«Τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν στην Βουλή όμως δεν έφτασαν στο κεντρικό κτίριο», είπε ο Σαφιουλάχ Μουσλίμ, βουλευτής της περιοχής Μπαντακσάν. «Συνέβη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης».
Επιπλέον, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το αν χρησιμοποιήθηκαν εκτοξευτήρες από μακρινή απόσταση ή αν οι Ταλιμπάν πλησίασαν αρκετά στο κτίριο της Βουλής.
Ελληνικό Μετρό: «Δεν έχει διαπιστωθεί ζήτημα στατικής επάρκειας σε κανένα κτήριο στην Κυψέλη»
19:50
Φωτιά στο Ανατολικό στη Θεσσαλονίκη - Επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
19:48
Ισραήλ: Παγώνει ο νόμος για σύλληψεις υπερορθόδοξων Εβραίων που αρνούνταν να υπηρετήσουν στον στρατο
19:40
Με 44 νέα οχήματα ενισχύεται το Λιμενικό – Κικίλιας: Στο επίκεντρο η ασφάλεια του πολίτη
19:31