Λίζα Σο: Παρουσιάστρια του BBC πέθανε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της
Ανανεώθηκε:
Έρευνα διεξάγεται στη Βρετανία για τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης παρουσιάστριας του BBC, Λίζα Σο, λίγες μέρες αφότου είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικογένειάς της «η Λίζα αφού έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca ανέπτυξε έντονους πονοκεφάλους και λίγες ημέρες αργότερα αρρώστησε βαριά. Νοσηλεύτηκε στην εντατική με θρομβώσεις και εγκεφαλική αιμορραγία».
Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της και μεταδίδει το BBC, η Λίζα τελικώς κατέληξε την περασμένη Παρασκευή.
Η 44χρονη παρουσιάστρια στο BBC Radio Newcastle δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.
Σύμφωνα με το BBC, στο πιστοποιητικό θανάτου της 44χρονης δεν αναγράφεται ακριβής αιτία θανάτου, αλλά αναφέρεται πως εξετάζεται εάν ο θάνατός της είναι αποτέλεσμα «επιπλοκών λόγω του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού με AstraZeneca».

Νέο voucher διακοπών χωρίς εισοδηματικά κριτήρια - Πώς θα δηλώσετε συμμετοχή
13:07
Σχοινάς στη Βουλή: Τι είπε για τους προκατόχους του - Η συνάντηση με τον Ανδρουλάκη στο γήπεδο
13:03
Ζελένσκι: Η Ουκρανία χρειάζεται επειγόντως 27 δισ. δολάρια για drones και πυραύλους
12:55
Drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Συνεχίζονται οι έρευνες
12:46