ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς σε κλαμπ

Μακελειό στη Φλόριντα: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς σε κλαμπ
CNNi

Δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί και τουλάχιστον άλλοι είκοσι τραυματίστηκαν όταν άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως έξω από ένα κλαμπ στη Φλόριντα

Ένα SUV εμφανίστηκε στην περιοχή και τρία άτομα βγήκαν με πυροβόλα όπλα και πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στο χώρο.

Οι τρεις δράστες, στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της Κομητείας Μαϊάμι-Ντέιντ Αλφρέντο Ραμίρεζ III, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ τουλάχιστον 20 άτομα έχουν τραυματιστεί, ένας εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

«Βρίσκομαι στο σημείο άλλης μιας στοχευμένης και άνανδρης ενέργειας ένοπλης βίας, όπου 20 άνθρωποι πυροβολήθηκαν και δύο, δυστυχώς, πέθαναν», ανέφερε ο διευθυντής μέσω Twitter.

«Πρόκειται για ψυχρούς δολοφόνους, που πυροβόλησαν αδιακρίτως εναντίον ενός πλήθους. Θέλουμε να επιβληθεί δικαιοσύνη», δήλωσε.

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα, σε μια εμπορική περιοχή, κοντά στο Μαϊάμι Γκάρντενς.

Το σημείο της επίθεσης, ένα μπιλιαρδάδικο, «θα φιλοξενούσε μια προγραμματισμένη εκδήλωση και πολλοί θεατές στέκονταν έξω από εκεί», έγινε γνωστό από την αστυνομία του Μαϊάμι Ντέιντ, σε ένα δελτίο τύπου.

Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση για μάρτυρες, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ