ΚΟΣΜΟΣ

Συμβουλεύθηκαν το Google Maps και γκρέμισαν λάθος σπίτι

Συμβουλεύθηκαν το Google Maps και γκρέμισαν λάθος σπίτι
CNN

Μια ομάδα κατεδάφισης, γκρέμισε το σπίτι μια γυναίκας, κατά λάθος, καθώς το Google Maps τους παρείχε λάθος οδηγίες κατευθύνσεων. Οι δύο διευθύνσεις είναι αρκετά κοντά αλλά η εφαρμογή τις έδειχνε σε μία.

Η ομάδα δεν σκέφτηκε να διπλοτσεκάρει τη διεύθυνση όταν έφτασε στο τόπο, και έτσι κατεδάφισε ένα σπίτι. Δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός, καθώς η ιδιοκτήτρια δεν ήταν εκεί την ώρα που συνέβη η καταστροφή. Όταν επέστρεψε, επικοινώνησε με την εταιρεία για να μάθει τι συνέβη και έχασε το σπίτι της, αλλά δεν ανέλαβαν καμία ευθύνη.

«Εξαιτίας λάθους της Google, έχασα το σπίτι μου. Οι δύο διευθύνσεις φαινόντουσαν σε μια, και έκτος αυτού διόρθωσαν το πρόβλημα έπειτα από καταγγελία του γεγονότος», αναφέρει η ιδιοκτήτρια, Ντιάζ, στο CNN.

Το CNN, προσπάθησε επίσης να επικοινωνήσει με την εταιρία που ευθύνεται (Billy L. Nabors Demolition), αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση. Το σπίτι έχει καταστραφεί πλήρως και δεν φαίνεται κάποιος να είναι πρόθυμος να αποζημιώσει την ιδιοκτήτρια. Η ίδια αναφέρει ωστόσο, ότι οι ιδρυτές της μικρής επιχείρησης, της ζήτησαν συγνώμη.

Woman's home demolished after Google Maps error

by Hope King

ΔΗΜΟΦΙΛΗ