ΚΟΣΜΟΣ

Η αγάπη όλα τα νικά-Παντρεύτηκε τον εαυτό της στον Πύργο του Άιφελ (pic)

Η αγάπη όλα τα νικά-Παντρεύτηκε τον εαυτό της στον Πύργο του Άιφελ (pic)
David Ramos/Getty Images/Ideal Images

Στα 42 της χρόνια, έχοντας δύο παιδιά και αρκετή εμπειρία από τη ζωή, η Desiree Longabaugh πήρε μια σημαντική και συνάμα περίεργη απόφαση. Ή πιο σωστά δύο σημαντικές και περίεργες αποφάσεις...

Η πρώτη αφορά στην αλλαγή του ονόματός της. «42 χρόνια ως Desiree Longabaugh είναι υπέρ αρκετά», σκέφτηκε, προχώρησε σε επίσημη αλλαγή καιεδώ και αρκετο καιρό ονομάζεται Beautiful Existence (Όμορφη Ύπαρξη).

Η δεύτερη και σαφέστατα πιο σημαντική έχει να κάνει με τον δεύτερό της γάμο. Έπειτα από μια δύσκολη σχέση και ένα επίπονο διαζύγιο, η Beautiful κατάλαβε ότι οι άνδρες δεν έχουν να της προσφέρουν το παραμικρό. Έχει δύο άλλωστε στη ζωή της, τους γιους της. Παρόλα αυτά, ξαναπαντρεύτηκε!

Capture

Instagram / beautiful existence

Όπως γράφει η New York Post, η 42χρονη ξόδεψε 7.000 δολάρια για να ταξιδέψει από το Σιάτλ, όπου ζει, στο Παρίσι και να παντρευτεί κάτω από τον Πύργο του Άιφελ τον εαυτό της υπό το βλέμμα των τριών καλύτερων φίλων της.

«Γιατί να μην διασκεδάσω; Γιατί να μην μπορώ να βρεθώ στην πιο ευχάριστη εκδήλωση χωρίς να χρειάζεται να έχω την έγκριση κάποιου άλλου. Οι γιοι μου στήριξαν πλήρως την απόφασή μου κι εγώ νιώθω πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Sun.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ