Κορωνοϊός - Ινδία: Ο χαμηλότερος αριθμός νέων κρουσμάτων εδώ και τρεις μήνες
Ανανεώθηκε:
Η Ινδία ανακοίνωσε 58.419 νέα κρούσματα covid-19 για το προηγούμενο 24ωρο, τον χαμηλότερο αριθμό εδώ και σχεδόν τρεις μήνες.
Συνολικά στην Ινδία έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 29,9 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού και 386.713 θάνατοι.
Τις προηγούμενες 24 ώρες άλλοι 1.576 ασθενείς υπέκυψαν στην covid-19.
Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως η Ινδία παράγγειλε 300 εκατομμύρια δόσεις ενός μη εγκεκριμένου εμβολίου κορωνοϊού.
Το ανώνυμο εμβόλιο της ινδικής εταιρείας Biological E βρίσκεται στην Φάση 3 των δοκιμών και είχε δείξει «πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα» κατά τις δύο πρώτες φάσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.
Η παραγγελία αξίας 206.000.000 δολαρίων είναι η πρώτη που υπογράφει η Ινδία για ένα εμβόλιο που δεν έχει λάβει έγκριση έκτακτης ανάγκης.
Η χώρα αγωνίζεται να επιταχύνει την καθυστερημένη προσπάθεια εμβολίων και μέχρι στιγμής έχει χορηγήσει πάνω από 220 εκατομμύρια δόσεις, σε σύνολο 1,3 δισεκ. πολιτών.
Ως αποτέλεσμα, λιγότερο από το 10% της χώρας έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, κυρίως λόγω σοβαρής έλλειψης δόσεων.
Μητσοτάκης για αρχειοθετήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Έντιμοι πολιτικοί διασύρθηκαν - Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη
12:58
Κοζάνη: Μυστήριο με οστά που εντοπίστηκαν σε πλατεία κατά την διάρκεια έργων ανάπλασης
12:58
Το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα του ΚΥΣΟΙΠ - Η Κομισιόν προβλέπει 49,5 δισ. ευρώ
12:54
Μαρινάκης-ΟΠΕΚΕΠΕ: Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας για τους 4 - Δεν υπάρχει λόγος να μην είναι υποψήφιοι
12:50