ΚΟΣΜΟΣ

Ελληνοαμερικανός με μετατραυματικό στρες σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε

Ελληνοαμερικανός με μετατραυματικό στρες σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε
Facebook

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η Ημέρα του Πατέρα για μια τετραμελή οικογένεια στο Οχάιο, καθώς η αστυνομία αντιμετωπίζει τον θάνατο του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους ως τριπλή δολοφονία και αυτοκτονία με θύτη έναν 47χρονο ελληνοαμερικανό βετεράνο του αμερικανικού στρατού. 

Πρόκειται για τον 47χρονο Nicholas Mavrakis, ο οποίος σύμφωνα με την τοπική αστυνομία αφού σκότωσε την 37χρονη Lesley Mavrakis, στη συνέχεια τερμάτισε τη ζωή του 13χρονου γιου τους και της 5χρονης κόρης τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένεια εντοπίστηκαν νεκρά στο σπίτι τους ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν συγγενής τους τούς επισκέφθηκε και αφού δεν άνοιγε κανείς την πόρτα, κάλεσε τις Αρχές.

«Ξέρω πως ο σύζυγός της είχε Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες από τον στρατό και αντιμετώπιζε προβλήματα» αναφέρει η ίδια συγγενής, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «New York Post».

Την εκδοχή του μετατραυματικού στρες επιβεβαιώνει και ο αδελφός του Nicholas Mavrakis, Tony, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στο Facebook αποδίδει εκεί το τραγικό συμβάν.

Ο Nicholas Mavrakis συνταξιοδοτήθηκε τον Ιούλιο του 2013 αφού υπηρέτησε επί 20 χρόνια στον αμερικανικό στρατό, σύμφωνα με υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

Υπηρέτησε στο Αφγανιστάν από τον Ιανουάριο του 2002 μέχρι τον Ιούλιο του 2002 καθώς και στο Ιράκ σε δύο ξεχωριστές αποστολές, το 2003 και το 2007.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ