ΚΟΣΜΟΣ

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: Παραδέχτηκε εξωσυζυγική σχέση ο υπ. Υγείας Ματ Χάνκοκ - «Λυπάμαι πολύ»

Ροζ σκάνδαλο στη Βρετανία: Παραδέχτηκε εξωσυζυγική σχέση ο υπ. Υγείας Ματ Χάνκοκ - «Λυπάμαι πολύ»
AP Photo/Alastair Grant

Ακόμη ένα σκάνδαλο, αυτή τη φορά ροζ απόχρωσης, συγκλονίζει την κυβέρνηση της Βρετανίας καθώς ο υπουργός Υγείας της χώρας, υπό το βάρος των αποκαλύψεων από τον βρετανικό Τύπο, αναγκάστηκε να παραδεχτεί εξωσυζυγική ερωτική επαφή που είχε με σύμβουλό του. 

Ο Ματ Χάνκοκ ζήτησε συγγνώμη και αποδέχθηκε ότι «παραβίασε τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης», μετά την δημοσίευση από τη Sun των φωτογραφιών του όπου αγκαλιάζεται και φιλιέται με την σύμβουλό του στο γραφείο του.

«Αποδέχομαι ότι παραβίασα τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης υπό τις συνθήκες αυτές. Απογοήτευσα ανθρώπους και λυπάμαι πολύ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

«Παραμένω προσηλωμένος στο έργο μου για να βγάλω την χώρα από την πανδημία αυτή, και θα ήμουν ευγνώμων για την επίδειξη διακριτικότητας για την οικογένειά μου σε αυτήν την προσωπική υπόθεση».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun, ο 42χρονος Χάνκοκ έχει συνάψει ερωτική σχέση με την Τζίνα Κολαντάντζελο, σύζυγο του ιδρυτή της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Oliver Bonas.

Η εφημερίδα δημοσίευσε μάλιστα μία φωτογραφία όπου το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί στο διάδρομο έξω από το γραφείο του Χάνκοκ στο υπουργείο Υγείας στο κεντρικό Λονδίνο, στις 6 Μαΐου. Ο υπουργός φαίνεται επίσης να κάνει μία άσεμνη χειρονομία.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο υπουργός Υγείας διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με την -μητέρα τριών παιδιών- σύμβουλό του, η θέση του Χάνκοκ στο υπουργικό συμβούλιο θεωρείται επισφαλής.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ