ΚΟΣΜΟΣ

Χάρι και Ουίλιαμ θα εμφανιστούν μαζί στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Χάρι και Ουίλιαμ θα εμφανιστούν μαζί στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα
ΑΡ Photo

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο αδερφός του, Ουίλιαμ, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μετά την κηδεία του Φίλιππου κοινή εμφάνιση στα αποκαλυπτήρια αγάλματος της μητέρας τους, Νταϊάνα, ανήμερα της 60ης επετείου των γενεθλίων της, την Πέμπτη 1 Ιουλίου.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια μη αναμενόμενη, δεδομένης της τεταμένης σχέσης ανάμεσά τους, αναφορά στον αδερφό του, κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένου μηνύματός του στα βραβεία Νταϊάνα.

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε στην εικονική τελετή απονομής των βραβείων που στοχεύουν στην αναγνώριση της δράσης νέων ανθρώπων για τη βελτίωση της κοινωνικής δικαιοσύνης. «Θα ήθελα να ξεκινήσω αναγνωρίζοντας τους νέους ανθρώπους που είναι μαζί μας σήμερα. Όπου κι αν βρίσκεστε τώρα, θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε μέρος αυτής της σημαντικής στιγμής και που είστε ένα τόσο πολύτιμο πλεονέκτημα για την κοινότητά μας», είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο Χάρι βρίσκεται από την Παρασκευή στη Βρετανία προκειμένου να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του. Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναμένεται να παραστούν από κοινού στην εκδήλωση την Πέμπτη, παρά την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους μετά τις δηλώσεις του Χάρι στην αμερικανική τηλεόραση.

«Μέσα στην εβδομάδα, ο αδερφός μου και εγώ θα παραστούμε στην επέτειο που θα ήταν τα 60α γενέθλια της μητέρας μας και θα ήταν τόσο περήφανη για όλους εσάς, για τον αυθεντικό τρόπο που ζείτε έχοντας έναν σκοπό και συμπόνοια για τους άλλους» είπε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος επέλεξε να αναφερθεί με αυτό τον τρόπο στον αδερφό του.

«Η έριδα μεταξύ των διχασμένων γιων της Νταϊάνα δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα», έγραψε ο βιογράφος των γαλαζοαίματων, Ρόμπερτ Λάσεϊ.

Ωστόσο, πολλοί στη Βρετανία βλέπουν την εκδήλωση για τα 60 χρόνια από τη γέννηση της Νταϊάνα σαν μια ευκαιρία για να έρθουν και πάλι κοντά ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. «Αν κανείς από τους δύο δεν ζητήσει συγγνώμη, και νομίζω πως αυτός θα πρέπει να είναι ο Χάρι, δεν βλέπω τρόπο να γιατρευτεί αυτή η σχέση», εκτιμά η βασιλικής συντάκτης Πένι Τζούνορ.

«Εξ όσων γνωρίζω, τα δύο αγόρια δεν μιλούν μεταξύ τους, σίγουρα όχι με τον τρόπο που θα μιλούσαν κανονικά δύο αδέρφια», συνεχίζει η ίδια. Ο ίδιος ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε στην περιβόητη συνέντευξη στην Όπρα τον Μάρτιο, ότι υπάρχει μια απόσταση στη σχέση του με τον αδερφό του για τον ώρα. «Λατρεύω τον Ουίλιαμ, είναι ο αδερφός μου, περάσαμε πολλά μαζί και έχουμε κοινές εμπειρίες. Αλλά τώρα ακολουθούμε διαφορετικούς δρόμους», είχε πει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ