ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Σε καραντίνα μετά από στενή επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Κέιτ Μίντλετον: Σε καραντίνα μετά από στενή επαφή με κρούσμα κορωνοϊού
ΑΡ Photo

Σε καραντίνα στο παλάτι του Κένσινγκτον βρίσκεται η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, καθώς ήρθε σε κοντινή επαφή με άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Το παλάτι δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το συγκεκριμένο άτομο, εξηγώντας μόνο ότι η επαφή συνέβη την «περασμένη εβδομάδα». Πιθανολογείται ότι ίσως αυτό συνέβη κατά την επίσκεψή της στο Wimbledon την περασμένη Παρασκευή. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Wimbledon Σάλι Μπόλτον και τον πρώην Βρετανό παίκτη του τένις Τιμ Χένμαν, ενώ φωτογραφήθηκε να ετοιμάζει επιδόρπια με φράουλες στο All England Club.

Χωρίς συμπτώματα

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου για τον κορωνοϊό, την περασμένη Τρίτη συνόδευσε το σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και το μεγαλύτερο γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ, στον αγώνα της Αγγλίας ενάντια στη Γερμανία για το Euro 2021.

@ΑΡ Photo

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον: «Η δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν έχει κάποιο σύμπτωμα, αλλά ακολουθεί όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ