Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ινδία: Δεκάδες νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις
Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τρία προάστια του Μουμπάι της Ινδία όταν αρκετά σπίτια κατέρρευσαν λόγω των κατολισθήσεων που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις.
Οι διασώστες έσκαβαν με γυμνά χέρια για να ανασύρουν τους νεκρούς, όπως φαίνεται σε εικόνες που μετέδωσε τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, ενώ οι αρχές είπαν ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα χαλάσματα.
Τις τελευταίες 24 ώρες, οι αρχές έχουν αναφέρει 11 περιστατικά όπου έχουν καταρρεύσει σπίτια ή τοίχοι στην περιοχή του Μουμπάι, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Ο πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε ανάρτηση στο Twitter και ανακοίνωσε την παροχή βοήθειας για τα θύματα.
Αρκετές περιοχές της πόλης πλημμύρισαν ύστερα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων 24 ωρών ενώ διακόπηκαν τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας.
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα
00:30
Πυρά Παχλαβί για κηδεία Χαμενεΐ: «Το Ιράν δεν θρηνεί τον δικτάτορά του»
23:57
Ολονύχτια μάχη για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Εκκενώθηκαν οικισμοί και το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων
23:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μερτς - Ζελένσκι ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ
23:47