Το Ισλαμικό κράτος εκτέλεσε 15 μέλη του κοντά στη Ράκκα της Συρίας
Στην εκτέλεση 15 μελών του προχώρησε την Κυριακή το Ισλαμικό Κράτος, γεγονός που την καθιστά την μεγαλύτερη εκτέλεση ανάμεσα στα μέλη των υπηρεσιών ασφαλείας της οργάνωσης.
Όπως με;έδωσε το Reuters, οι εκτελέσεις ήταν επακόλουθο των 35 συλλήψεων στις οποίες προέβη η οργάνωση το Σάββατο στη Ράκκα, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο παρακολουθεί τον πόλεμο στη Συρία, μέσα από ένα δίκτυο πηγών στην περιοχή.
Οι δολοφονίες σχετίζονται με την εκτέλεση του ανώτερου μέλους του Ισλαμικού Κράτους Αμπου Χιτζά αλ-Τουνίσι, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών την Τετάρτη, ανέφερε το Παρατηρητήριο. Όπως πιστεύεται, οι εκτελεσθέντες κατηγορήθηκαν από τα στελέχη του ISIS για προδοσία.
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52