Ιταλία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο Κάπρι – Νεκρός ο οδηγός, 19 τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο Κάπρι της Ιταλίας, όταν ένα μικρής χωρητικότητας λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα.
Σύμφωνα με το RaiNews, o οδηγός του λεωφορείου είναι νεκρός και 19 άτομα έχουν τραυματιστεί, εκ των οποίων τέσσερις μεταφέρθηκαν στη Νάπολη με ελικόπτερο πρώτων βοηθειών και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα παιδί που φέρει πολλαπλά τραύματα, όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica.
Ο οδηγός υπέστη καρδιακή προσβολή και πιθανώς για το λόγο αυτό έχασε τον έλεγχο του δημοτικού λεωφορείου, εντούτοις θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, περιλαμβανομένης της μηχανικής βλάβης.
Στο λεωφορείο υπήρχαν περίπου 20 επιβάτες όταν έπεσε σε χαράδρα και κατέληξε σε κτήριο λουτρού της Μαρίνα Γκράντε ύστερα από «βουτιά» 20 μέτρων, στις 11:30, τοπική ώρα.
Δεκάδες πυροσβέστες, ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο.
Τρεις συλλήψεις για «φυτεία» κάνναβης με υδροπονία στην Αττική - Πάνω από 90.000 ευρώ το κέρδος
17:55
Bloomberg: Η Τουρκία περιορίζει τη διέλευση πλοίων προς τη Μαύρη Θάλασσα λόγω των αυξημένων επιθέσων
17:42
Βούλγαρος πρωθυπουργός: Εξερράγη drone σε αγωγό φυσικού αερίου, κοντά στα σύνορα με Ρουμανία
17:30
Με οριακή πλειοψηφία ο εκλεκτός του Τραμπ, Τοντ Μπλανς αναλαμβάνει και επίσημα υπουργός Δικαιοσύνης
17:18