Ελ Σαλβαδόρ: Κατασχέθηκε ποσότητα «μαμούθ» κοκαΐνης - 586 κιλά ταξίδευαν προς Γουατεμάλα
Οι αρχές του Ελ Σαλβαδόρ ανακοίνωσαν την Κυριακή την κατάσχεση ποσότητας 585 κιλών κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας πώλησης 14,6 εκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στον Ειρηνικό ωκεανό.
Τα ναρκωτικά «μεταφέρονταν από δύο πολίτες του Ισημερινού κι έναν πολίτη της Κολομβίας», διευκρίνισε μέσω Twitter ο σαλβαδοριανός υπουργός Άμυνας, ο Ρενέ Φράνσις Μερίνο.
Το φορτίο, το οποίο είχε προορισμό της Γουατεμάλα, μεταφερόταν με πλεούμενο το οποίο αναχαιτίστηκε 575 χιλιόμετρα νότια του λιμανιού Ακαχούτλα, στη δυτική ακτή του Σαλβαδόρ.
Με την κατάσχεση αυτή «επιδεικνύουμε τη δέσμευση» του Ελ Σαλβαδόρ «έναντι της διεθνούς κοινότητας» να καταπολεμήσει τη διακίνηση ναρκωτικών, σημείωσε ο κ. Μερίνο.
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο
17:04
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της οικογένειας του Μαδούρο - «Ανυπόφορο το καθεστώς» λέει ο Ρούμπιο
16:52
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας Ντόρα Γιαννακοπούλου
16:40
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
16:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ