Ιράκ: Ρουκέτες έπληξαν την Πράσινη Ζώνη Βαγδάτης όπου βρίσκεται η αμερικανική Πρεσβεία
Δύο ρουκέτες έπεσαν σήμερα τα ξημερώματα στην Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης, όπου βρίσκεται η αμερικανική πρεσβεία, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή υλικές ζημιές, ανακοίνωσε πηγή των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.
Μία από τις ρουκέτες προσγειώθηκε σε χώρο στάθμευσης μέσα στην Πράσινη Ζώνη, ενώ μια δεύτερη έπεσε σε ένα παρακείμενο άδειο χώρο.
Στην Πράσινη Ζώνη της Βαγδάτης βρίσκονται πολλές ξένες πρεσβείες αλλά και κυβερνητικά κτίρια, ενώ γίνεται συχνά στόχος επιθέσεων με ρουκέτες.
Αυτή ήταν η πρώτη επίθεση εναντίον αμερικανικών συμφερόντων από τις 7 Ιουλίου. Σημειώθηκε την ώρα που ο Ιρακινός πρωθυπουργός Μουστάφα αλ Κάντιμι επέστρεφε από τις ΗΠΑ, όπου συναντήθηκε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ανακοίνωσε «το τέλος της αποστολής μάχης» των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ.
Ωστόσο ο Δημοκρατικός πρόεδρος δεν αναφέρθηκε σε αποχώρηση των Αμερικανών στρατιωτών από τη χώρα.
Αφθώδης πυρετός και στα βοειδή στη Μυτιλήνη - Τι δείχνει η πρώτη έκθεση επιτήρησης της ζωονόσου
13:19
Rihanna: «Είναι στο στούντιο», αποκαλύπτει ο A$AP Rocky για το νέο της άλμπουμ
13:10
Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες για την πυρκαγιά στη Βοιωτία
13:05
Ο μητρικός θηλασμός: Το πρώτο «εμβόλιο» ζωής και το θεμέλιο της υγείας του παιδιού
13:00