Φλόριντα: Νήπιο πυροβόλησε θανάσιμα γυναίκα ενώ βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη
Ανανεώθηκε:
Μία απίστευτη τραγωδία εξελίχθηκε και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν μία γυναίκα πέθανε όταν πυροβολήθηκε από νήπιο ενώ βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η μόλις 21 ετών Shamaya Lynn, ήταν σε βιντεοκλήση σχετιζόμενη με τη δουλειά της, όταν πυροβολήθηκε.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση που εξέδωσε στο Facebook η Altamonte Springs Police, ένα άτομο κάλεσε την Άμεση Βοήθεια όταν η Lynn έπεσε προς τα πλάγια ενώ ένα παιδί εμφανίστηκε στο βάθος και οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη άκουσαν έναν θόρυβο.
Παρά την άμεση επέμβαση της αστυνομίας και των Πρώτων Βοηθειών, η Lynn υπέκυψε στο θανάσιμο τραύμα της στο κεφάλι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένας ενήλικας είχε αφήσει ένα γεμάτο και ανασφάλιστο περίστροφο μέσα στο διαμέρισμα, ενώ οι ανακριτικές αρχές ερευνούν αν πρέπει να ασκηθεί δίωξη στον ιδιοκτήτη του όπλου.
Η αστυνομία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του όπλου, την ηλικία του δράστη και τη σχέση του με το θύμα.
Florida woman fatally shot by toddler while on Zoom work call, police say, by Kay Jones, CNN
Συνταγματική Αναθεώρηση: Οι προτάσεις της ΝΔ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη διάλυση Βουλής
08:58
Η ναυτιλιακή κίνηση στα Στενά του Ορμούζ αυξάνεται σταθερά
08:52
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Καλλιθέα σήμερα λόγω αγώνα δρόμου - Οι δρόμοι που θα κλείσουν
08:47
Χειροπέδες σε 18χρονο διακινητή ναρκωτικών στη Λαμία - Πέταξε τα ναρκωτικά στη θέα των αστυνομικών
08:35