ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Τατουάζ στο χέρι 22χρονου το green pass και μάλιστα σκανάρεται επιτυχώς

Ιταλία: Τατουάζ στο χέρι 22χρονου το green pass και μάλιστα σκανάρεται επιτυχώς
Screen grab / Video

Ο κωδικός του green pass τατουάζ στο χέρι για να μην ξεχάσει ποτέ την εποχή της πανδημίας. Έτσι εξηγεί ο 22χρονος Αντρέα Κολονέτα από το Ρέτζιο Καλάμπρια της Ιταλίας την απόφασή του να γίνει μάλλον ο πρώτος στα χρονικά που φέρει κυλιολεκτικά επάνω του τον κωδικό QR του πιστοποιητικού εμβολιασμού έναντι του κορωνοϊού -και μάλιστα σκανάρεται επιτυχώς...

«Ήταν σαν να καταγράφω μία συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου. Ήθελα να αποτυπώσω τις δυσκολίες της στιγμής σε ένα τατουάζ που θα μείνει ανεξίτηλο και θα αντιπροσωπεύει μία περίοδο ιστορική της ζωής μου» δήλωσε ο 22χρονος φοιτητής Οικονομικών Επιστημών, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Το τατουάζ πέρασε μάλιστα επιτυχώς το τεστ του ελέγχου για την είσοδο του Αντρέα Κολονέτα στα McDonalds, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο που ανήρτησε στο Facebook o Γκαμπριέλε Πελερόνε, ο οποίος έκανε το τατουάζ του green pass στον 22χρονο, το οποίο αναπόφευκτα κάνει το γύρο του κόσμου.

Πάντως, οι γονείς του Αντρέα Κολονέτα δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του. «Με προέτρεψαν… να είμαι λιγότερο αυθόρμητος και να σκέφτομαι λίγο περισσότερο προτού ενεργήσω» είπε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ