ΚΟΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί: Το πρώτο της ποστ στο Instagram είναι το γράμμα μιας μικρής Αφγανής

Αντζελίνα Τζολί: Το πρώτο της ποστ στο Instagram είναι το γράμμα μιας μικρής Αφγανής
ΑΡ Photo

Το ντεμπούτο της στο Instagram έκανε η Αντζελίνα Τζολί και το πρώτο της ποστ είναι το γράμμα ενός κοριτσιού από το Αφγανιστάν που ενώνει τη φωνή του με τις γυναίκες της χώρας και εκφράζει την αγωνία του για την τροπή που πήρε η πολιτική κατάσταση στη χώρα.

«Αυτή είναι μια επιστολή που έστειλε μια έφηβη από το Αφγανιστάν», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης. «Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Ήρθα λοιπόν στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όλων όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα».

«Είναι αρρωστημένο να βλέπουμε τους Αφγανούς να εκτοπίζονται και πάλι από τον φόβο και την αβεβαιότητα που έχει κυριεύσει τη χώρα τους», συνεχίζει η Τζολί.

«Το να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο και χρήμα, να χύσεις αίμα και να χάσεις ζωές μόνο για να φτάσεις σε αυτό, είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να κατανοήσει κανείς», συμπληρώνει αναφερόμενη στις ΗΠΑ αλλά και όλες τις χώρες που ενεπλάκησαν επί μια 20ετία στη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ