ΚΟΣΜΟΣ

Αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το Google doodle

Αφιερωμένο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το Google doodle
Google

Ανοίγει η αυλαία σήμερα Τρίτη για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και η Google τιμά με doodle τη διοργάνωση.

Στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων, η Google παρουσίασε το Champion Island. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Google Doodle παιχνίδι που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το Champion Island στην ουσία είναι ένα RPG με πλήθος minigames και κατηγορίες εξερεύνησης.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στη Google homepage από την ημέρα της Τελετής Έναρξης και συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε και κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών.

Συνολικά υπάρχουν επτά minigames, table tennis, rugby, τρέξιμο, κολύμπι κ.α. Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, υπάρχουν και άλλα πράγματα να βρεις και να εξερευνήσεις, επομένως δεν θα αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να τα ολοκληρώσεις την πρώτη φορά.

Η Google διοργανώνει το δικό της μίνι... πρωτάθλημα, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να γνωρίσει την αθλήτρια «Lucky».

Η εν λόγω προσπάθεια της Google πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του ιαπωνικού στούντιο animation, «Studio 4°C».

Κάθε μέρα που το doodle τρέχει, οι παίκτες θα συναντούν νέους φίλους (και εχθρούς), θα συλλέγουν scrolls και θα ολοκληρώνουν challenges.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα θα δώσει δυναμικό παρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες καθώς η ελληνική αποστολή βρίσκεται στην Ιαπωνία με 45 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 11 αθλήματα, ευελπιστώντας ότι θα φέρουν διακρίσεις και μετάλλια στη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ