Υπέρ της αποπομπής Ρούσεφ η Επιτροπή της Βουλής
Βάσιμα στοιχεία για την αποπομπή της Προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ καταγράφει η Επιτροπή της Βουλής της Βραζιλίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Η Ρούσεφ κατηγορείται ότι παραποίησε τα στοιχεία σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, και ιδίως για το δημόσιο έλλειμμα, ώστε να διευκολυνθεί η επανεκλογή της στο αξίωμα το 2014, αναφέρει το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.
Η 65μελής επιτροπή της Κάτω Βουλής θα ψηφίσει την Δευτέρα βάσει της έκθεσης του Γερουσιαστή Τζοβαίρ Αράντες και θα υποβάλει το αποτέλεσμα στην Βουλή για να τεθεί σε τελική ψηφοφορία, που αναμένεται ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Εάν τα 2/3 του σώματος ψηφίσουν υπέρ της αποπομπής της προέδρου, η Ρουσέφ θα παραπεμφθεί σε δίκη στην Γερουσία.
ΕΛΛΑΔΑ
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΚΟΣΜΟΣ