ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σύλληψη γονέων για το θάνατο βρέφους 10 ημερών - Ο πατέρας έριξε την ευθύνη στη γάτα

ΗΠΑ: Σύλληψη γονέων για το θάνατο βρέφους 10 ημερών - Ο πατέρας έριξε την ευθύνη στη γάτα
Richmond City Sheriff's Office

Ένα ζευγάρι από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού καθώς η δέκα ημερών κόρη τους πέθανε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τον πατέρα μάλιστα να ρίχνει την ευθύνη στην γάτα της οικογένειας.

Ο Μάθιου και η Ελίζαμπεθ Σεμπόλκα συνελήφθησαν τη Δευτέρα στο Ρίτσμοντ με την κατηγορία της κακοποίησης της νεογέννητης κόρης τους.

Και στους δύο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική κακοποίηση και αμέλεια τέκνου ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία αυτές θα επεκταθούν.

Η αστυνομία κλήθηκε από νοσοκομείο στις 30 Ιουλίου μετά από καταγγελίες ότι ένα βρέφος έφερε πολλαπλά τραύματα. Το άτυχο μωρό είχε μώλωπες, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια ασφυξίας, σύμφωνα με το WTVR.

Οι άνδρες της ασφάλειας ανέκριναν τον Μάθιου ο οποίος τους είπε ότι είχε αφήσει το κοριτσάκι στο κάθισμα το αυτοκινήτου και πήγε προς το μπάνιο. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε πως έριξε την ευθύνη στην γάτα λέγοντας πως καθόταν στο λαιμό του παιδιού.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως ειδοποίησε τη μητέρα του παιδιού και εκείνη φέρεται να παρατήρησε ότι το μωρό είχε εξανθήματα και πρησμένα μάτια και ότι μετέφεραν το παιδί στο τοπικό νοσοκομείο με λεωφορείο.

Το μωρό πέθανε στο νοσοκομείο στις 10 Αυγούστου και ο ιατροδικαστής έκρινε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ