Αρμενία: Ρίνγκ η Βουλή – Ξύλο και ρίψη μπουκαλιών
Οι Αρμένιοι νομοθέτες έσπρωξαν, γρονθοκόπησαν και πέταξαν μπουκάλια νερού ο ένας στον άλλον μετά από έντονο καβγά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου στο Ερεβάν.
Μπουκάλια ρίχθηκαν στον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Hayk Sargsyan, όταν κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής τους πρώην υπουργούς Άμυνας ότι πρόδωσαν τη χώρα «επειδή δωροδοκήθηκαν ή έκαναν προσωπικές χάρες για να απαλλάξουν άτομα από τα στρατιωτικά καθήκοντα», ανέφεραν τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης. O Sargsyan απέφυγε ένα μπουκάλι, ωστόσο απάντησε... άμεσα στα πυρά.
Οι αξιωματικοί ασφαλείας που βρίσκονταν στην αίθουσα προσπάθησαν να σταματήσουν τον καβγά που ακολούθησε μεταξύ των βουλευτών.
Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του ίντερνετ, διακρίνεται ο βουλευτής να αποφεύγει μαεστρικά ένα μπουκάλι από το βήμα της Βουλής, και να... απαντάει άμεσα, με τους αξιωματικούς Ασφαλείας να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τη συνεδρίαση -όπως είναι φυσικό- να διακόπτεται.
Τζουμέρκα: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε από τη στέγη του σπιτιού του
13:49
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι που τραυματίστηκαν σε θαλάσσια παιδική χαρά στην Επανομή
13:36
Ρέθυμνο: Πυρκαγιά σε χαμηλή έκταση στα Ζωνιανά - Επιχειρεί και ελικόπτερο
13:25
«Σαρώνει» την Αττική ο ιός του Δυτικού Νείλου: Ο χάρτης με τα κρούσματα - Οι δήμοι με τα περισσότερα
13:14