Ιταλία: Στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, δήλωσε σήμερα στο Ρόιτερς μια πηγή του κόμματός του Forza Italia.
"Χρειάστηκε να εισαχθεί για υποβληθεί σε έναν ενδελεχή κλινικό έλεγχο", δήλωσε η πηγή χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο 84χρονος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος έχει διατελέσει τέσσερις φορές πρωθυπουργός, έχει εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο κατά τον τελευταίο χρόνο έχοντας προσβληθεί από κορονοϊό, κάτι το οποίο, όπως είπε, ήταν "η πιο επικίνδυνη πρόκληση" της ζωής του.
Τελευταία φορά νοσηλεύτηκε τον Μάιο για πέντε ημέρες και πάλι στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε.
Το 2016 υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην καρδιά, ενώ έχει αναρρώσει και από καρκίνο του προστάτη.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Έφη Ρευματά: «Το Push Up είναι καθρέφτης της εποχής μας – και μας αφορά όλους»
09:53
ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: Έρχονται χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα από την Κυριακή: Ισχυρός παγετός και κρύο σε όλη τη χώρα - Η πρόβλεψη για την Αττική
09:43
Δέκα χρόνια στην προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη»
09:39
Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
09:30