Στο Βατικανό ο Σάντερς στις 15 Απριλίου
Ο Μπέρνι Σάντερς, υποψήφιος για το χρίσμα του προέδρου των Δημοκρατικών των Ηνωμένων Πολιτειών, θα επισκεφτεί το Βατικανό στις 15 Απριλίου.
Ο Σάντερς αποδέχθηκε σήμερα σχετική πρόσκληση για να επισκεφτεί το Βατικανό, προκειμένου να παραβρεθεί σε συνέδριο για κοινωνικοοικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, δήλωσε άνθρωπος από την εκστρατεία του, σύμφωνα με το Reuters.
“Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε σαφές ότι πρέπει να ξεπεράσουμε την ‘παγκοσμιοποίηση της αδιαφορίας’ προκειμένου να μειώσουμε τις οικονομικές ανισότητες, να σταματήσουμε την οικονομική διαφθορά και να προστατέψουμε το φυσικό περιβάλλον. Αυτή είναι η πρόκλησή μας στις ΗΠΑ και στον κόσμο”, ανέφερε με δήλωσή του ο Σάντερς.
Η ανακοίνωση του Σάντερς έρχεται, μετά το κάλεσμα του Πάπα για μία Εκκλησία που είναι λιγότερο αυστηρή και περισσότερο συμπονετική στους “ατελείς” Καθολικούς.
Όλγα Βενέτη: «Δεν θα διαπραγματευτώ ποτέ το να σταματήσω να τραγουδώ»
11:10
Σεισμός μεγέθους 3,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου
11:00
«Λαμπάδιασε» λεωφορείο έξω από το αεροδρόμιο Ηρακλείου - Δίπλα σε αντλίες καυσίμου
10:51
Νέες ταυτότητες: Από 3 Αυγούστου τέλος στα ταξίδια με τις παλιές - Ανοίγουν περισσότερα ραντεβού
10:40