ΚΟΣΜΟΣ

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε 37 ετών - Πώς του ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι έγινε 37 ετών - Πώς του ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια
ΑΡ Photo

Ο Δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα και κατοικεί πλέον στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους, έχει σήμερα τα γενέθλιά του και κλείνει τα 37.

Η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, θέλησε να του ευχηθεί δημοσιεύοντας φωτογραφίες που αναδεικνύουν την φιλανθρωπική δράση του εγγονού της κυρίως από την περίοδο που ήταν ακόμη ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, κάτι που επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών.

Δίπλα στις ευχές, η Ελισάβετ έβαλε και ένα κόκκινο μπαλόνι...

Ο αδελφός του Χάρι, πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, έκαναν μία πολύ απλή ανάρτηση στο Twitter για τα γενέθλιά του:

Δημοσίευσαν μία φωτογραφία-πορτρέτο του Χάρι, την οποία συνόδευσαν με την εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά Πρίγκιπα Χάρι» και -καμία έκπληξη- ένα κόκκινο μπαλόνι.

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα γιορτάσει ο Χάρι τα γενέθλιά του, το μόνο βέβαιο είναι ότι βρίσκεται στν Καλιφόρνια με την οικογένειά του.

Πάντως, ο συγγραφέας του βιογραφικού βιβλίου για τη ζωή και τις επιλογές του Χάρι και της Μέγκαν «Finding Freedom», Όμιντ Σκόμπι, υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι οι δύο πλευρές «σημειώνουν πολύ μικρή πρόοδο» στο δρόμο προς τη συμφιλίωση, αναφερόμενος φυσικά στη σχέση του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ