ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Βιρτζίνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο - Δύο μαθητές τραυματίστηκαν

Συναγερμός στη Βιρτζίνια: Πυροβολισμοί σε σχολείο - Δύο μαθητές τραυματίστηκαν
Screen Grab

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, για επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε σχολείο της περιοχής Νιούπορτ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματίες.

Όπως μετέδωσε το CNNi, αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Heritage High School. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματα που υπέστησαν «εκτιμάται ότι δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cbsnews, οι τραυματίες είναι δύο 17χρονοι μαθητές, ενώ ο δράστης δεν έχει συλληφθεί. Ο ένας 17χρονος έχει τραυματιστεί στο πλάι του προσώπου του, ενώ μια συνομήλικη μαθήτρια δέχθηκε σφαίρα στο πόδι.

Αναφορές κάνουν λόγο για τέσσερις μαθητές που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο οι δύο 17χρονοι είναι οι μόνοι τραυματίες.

Το σχολείο εκκενώθηκε άμεσα και ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών που έσπευσαν να τους παραλάβουν από κοντινό γήπεδο τέννις.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία του Νιούπορτ και το FBI για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών του επεισοδίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ